Glasbewassing

Ramen wassen is een specialistische reiniging die wordt uitgevoerd door vakmensen. Vakmensen die het verschil herkennen tussen extreme vervuiling en zachte vervuiling. De producten die gebruikt worden zijn worden dan ook zorgvuldig gekozen en is voor iedere soort vervuiling anders. Wij garanderen blinkende ramen voor de klant.

Wij garanderen blinkende ramen voor de klant.

Telescopische Glasbewassing

Reiniging Beplatingen

Collectiviteitskorting

Telescopische glasbewassing wordt uitgevoerd met water dat helemaal vrij is van kalk en mineralen ook wel osmose water genoemd. Waardoor het water het vuil opneemt en van het glas afspoelt. Dit gebeurd met een lange steel die tot 16 meter uitschuifbaar is. Dit systeem is ideaal voor ramen die door omstandigheden niet bereikbaar zijn door bijvoorbeeld een hoogwerker.

Reinigen van diverse soorten beplatingen. Hierbij moet gedacht worden aan lood, zink, trespa, damwanden, reclamezeilen, polyester en rvs.

Deze materialen hebben ieder een specifiek reinigingsmiddel nodig. De vervuiling ontstaat meestal door weersinvloeden en nalatig onderhoud. Wees er dus op tijd bij, want vervanging is veelal duurder.

Collectiviteitskorting, bij meerdere mensen in een straat of wijk kunnen wij extra korting geven op onze prijzen!

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige diensten neem dan gerust contact met ons op, dit kan via e-mail of telefoonnummer, wij zullen u dan een vrijblijvend scherpe aanbieding geven!

Gegarandeerd blinkende ramen

Telescopische glasbewassing (tot 16 meter)

Reiniging met osmose water

6 Redenen Waarom ECS Limburg

Reinigen van beplatingen, lood, zink, trespa, damwanden

Reinigen van reclamezeilen, polyester en rvs

Collectiviteitskorting