Reguliere schoonmaak

Het reguliere reinigings- en onderhoudsprogramma van ECS Limburg biedt veel mogelijkheden voor het bedrijfsleven. Periodiek of eenmalig, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds, alles is mogelijk. De schoonmaak wordt verzorgd door een vast team van dames en/of heren die gekwalificeerd zijn in onderhoud, aandacht, omgang en betrouwbaarheid.

Voornamelijk in de zuidelijke regio zorgen zij dagelijks voor schoonmaak en interieurverzorging. Geheel afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en met op voorhand gemaakte (financiële) afspraken.

Periodiek of eenmalig,
alles is mogelijk.

ECS Limburg voorziet in reguliere schoonmaak en onderhoud van kantoren, praktijkruimtes, hotels, onderwijslocaties en openbare ruimten.

Voordelen van een schone werkplek

Minder stofdeeltjes en minder bacteriën in de lucht die rondzweven. Zorgt voor werknemers die minder snel ziek worden. De inventaris en met name voor elektronica, is stof en aanslag funest. Een aanzienlijk verkorte levensduur van elektrische apparaten, en er brandgevaarlijke situaties (kortsluiting) kunnen ontstaan. Daarnaast zorgt een opgeruimd kantoor zorgt voor een beter overzicht en uw werknemers zullen het werk als aangenamer en prettiger ervaren.

Een goede en positieve (eerste) indruk van uw kantoor

Een verbetering van de werkprestaties

Een daling van het ziekteverzuim

Een langere levensduur van inventaris en elektronica

Een verhoogde veiligheid

Kortom, ECS Limburg zorgt voor een betere, gezondere, veiligere en schonere bedrijfsvoering!