Specialistische reiniging en onderhoud

Veel branches zijn constant in beweging, zo ook de schoonmaak- en reinigingsbranche. Ons aanpassingsvermogen is dan ook van een bijzonder hoog niveau. Dit is dan ook zeer nodig. De branche is immers meer dan eens de laatste schakel in een (bouw)project.

Het begint al bij het ontwerp van de architect en zijn keuze voor de te gebruiken materialen. Materialen die ieder een specifieke kenmerken en eigenschappen hebben. Dit geldt voor het gebruik en ook zeker voor de reiniging en het onderhoud. De alsmaar verder gaande ontwikkeling van reinigingsproducten en- machines vergt een hoog aanpassingsvermogen van onze branche.

Het allerbelangrijkste is misschien wel de uitgebreide regelgeving op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid in relatie tot werknemers, producten en apparatuur.

Er mag dus zonder meer worden gesproken over specialisme. ECS Limburg heeft dat specialisme in huis en is SIEV gecertificeerd. Daarnaast werken wij uitsluitend met gekeurde apparatuur en producten, veelal bediend en gebruikt door VCA gecertificeerde werknemers (B-VCA en VOL-VCA).

De schoonmaak- en reinigingsbranche is constant in beweging.

 

Ons aanpassingsvermogen is dan ook van een bijzonder hoog niveau.

ECS Limburg is SIEV gecertificeerd en werkt uitsluitend met gekeurde apparatuur en producten, veelal bediend door gecertificeerde werknemers

Specialistische reiniging en onderhoud diensten

Plafonds en wanden

Systeemplafonds

Ophangsysteem van systeemplafonds

Vloeren (hard/zacht)

Gevels

Kozijnrenovatie

Verlichtingen

Luchtkanalen

Lamellen

Bouw- en opleveringsschoonmaak

Verhuis- en intrekschoonmaak

Schoonmaak na schade

Reiniging voor en na schilderwerk

Interne verhuizingen van bedrijven

Ontruiming en inrichting

Rolluikenreiniging

Dakgootreiniging

Zonnepaneelreiniging

Zonnepaneelreiniging

Zonnepaneel reiniging komt vaker voor omdat mensen steeds meer hun eigen energie willen opwekken via zonnepanelen. Toch kan u zonnepaneel vuil worden door bijvoorbeeld Saharazand of vogelpoep en weersinvloeden. Hierdoor kan u zonnepaneel rendement verliezen en niet naar behoren functioneren. De reiniging gebeurt met het telescopisch was-systeem. Die door osmose water de panelen schoonspoelt, en ervoor zorgt dat u rendement weer 100% wordt.